PARIWORO BAHASA JAWA

Posted by Ockym al ayuby on Saturday, 29 October 2011



Contoh Pariworo Bahasa Jawa :
 
“Di, piye kabar mu?”
“Kabar ku ora sepiro apik kim!”
“Lha ana apa ta Di?”
“Piye ta kim leh arep ora susah, lha wong aku iki kepingin sepeda motor seng apik tur yo murah! Kabeh deler seng tak parani regane larang-larang kim“
“O….. kuwi to seng nggarai kowe susah”
“Iya kim. Lha sepedha mu kuwi tuku neng ngendi to kim? Kok rupane kowe nunggang sepedah anyar?”
“Lha iki seng arep tak kandakne kowe, kowe ngerti UD LARIS MOTOR po ora?”
“UD LARIS MOTOR?”
“Iyo”
“Wah aku tau krungu kim, tapi ora tau tak parani”
“Oalah Di-Adi”
“UD LARIS MOTOR kuwi nyediyani sepedha motor honda seng anyar, iso kredit lan tunai. Tur regane ora nemen-nemen larang Di”
“Lha panggone neng ngendi iku kim?”
“Alamat e ono ing dalan pungging mojosari, nek kowe minat arep tuku sepedha motor, iso budhal nang UD LARIS MOTOR karo aku sesok. Piye Di?”
“Ya wis kim, matur suwun yo!!”
“Ya Di, podho-podho”
Artikel Terkait
0 Comments
Tweets
Comments

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment